Bellas Schoonheidsinstituut

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bellas Schoonheidsinstituut in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bellas Schoonheidsinstituut? Op Salons.nl lees je alles over Bellas Schoonheidsinstituut uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Bellas Schoonheidsinstituut
Van Nijenrodeweg 235
1082GV Amsterdam

Eenmanszaak Bellas Schoonheidsinstituut is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Bellas Schoonheidsinstituut is opgericht in 20010201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bellas Schoonheidsinstituut bereiken op: 06-14455870. Bellas Schoonheidsinstituut in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09118457. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bellas Schoonheidsinstituut in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image