‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon in Duiven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon? Op Salons.nl lees je alles over ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon uit Duiven.

Adresgegevens:
‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon
Lemoenappel 6
6922AC Duiven

Eenmanszaak ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon is opgericht in 19900122 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon bereiken op: 0316-262925. ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09068136. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘Belle Pigeonette’ Huidverzorgingssalon in Duiven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image