Ben Langkamp-Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ben Langkamp-Hairstyling in Soesterberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ben Langkamp-Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Ben Langkamp-Hairstyling uit Soesterberg.

Adresgegevens:
Ben Langkamp-Hairstyling
Buys Ballotlaan 9A
3769GK Soesterberg

Vennootschap onder firma (Vof.) Ben Langkamp-Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SOEST of elders in de provincie Utrecht? Ben Langkamp-Hairstyling is opgericht in 19840426 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Ben Langkamp-Hairstyling bereiken op: 0346-353900. Ben Langkamp-Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 31026929. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ben Langkamp-Hairstyling in Soesterberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image