Bep. Van den Berk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bep. Van den Berk in Wormer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bep. Van den Berk? Op Salons.nl lees je alles over Bep. Van den Berk uit Wormer.

Adresgegevens:
Bep. Van den Berk
Snijderstraat 5
1531EW Wormer

Eenmanszaak Bep. Van den Berk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WORMERLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Bep. Van den Berk is opgericht in 19811026 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bep. Van den Berk bereiken op: 075-6421417. Bep. Van den Berk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 35016110. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bep. Van den Berk in Wormer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image