Berlinde Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Berlinde Voetverzorging in Heiloo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Berlinde Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Berlinde Voetverzorging uit Heiloo.

Adresgegevens:
Berlinde Voetverzorging
Oosterzijweg 9
1851PA Heiloo

Eenmanszaak Berlinde Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEILOO of elders in de provincie Noord-Holland? Berlinde Voetverzorging is opgericht in 20050105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Berlinde Voetverzorging bereiken op: 072-5338113. Berlinde Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37116050. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Berlinde Voetverzorging in Heiloo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image