Berna Twint Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Berna Twint Pedicure in Middenbeemster? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Berna Twint Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Berna Twint Pedicure uit Middenbeemster.

Adresgegevens:
Berna Twint Pedicure
Spierenburg 3
1462EG Middenbeemster

Eenmanszaak Berna Twint Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Berna Twint Pedicure is opgericht in 20080822 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Berna Twint Pedicure bereiken op: 06-28520662. Berna Twint Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37143792. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Berna Twint Pedicure in Middenbeemster.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image