Bernadette Haar & Huid

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bernadette Haar & Huid in Duiven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bernadette Haar & Huid? Op Salons.nl lees je alles over Bernadette Haar & Huid uit Duiven.

Adresgegevens:
Bernadette Haar & Huid
Lege Morgenstraat 13
6922JP Duiven

Eenmanszaak Bernadette Haar & Huid is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? Bernadette Haar & Huid is opgericht in 20060717 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bernadette Haar & Huid bereiken op: 06-51458918. Bernadette Haar & Huid in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09162358. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bernadette Haar & Huid in Duiven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image