Bernadette Meijs-Korsten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bernadette Meijs-Korsten in Boxtel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bernadette Meijs-Korsten? Op Salons.nl lees je alles over Bernadette Meijs-Korsten uit Boxtel.

Adresgegevens:
Bernadette Meijs-Korsten
Beneluxlaan 42
5283HD Boxtel

Eenmanszaak Bernadette Meijs-Korsten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BOXTEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Bernadette Meijs-Korsten is opgericht in 19940929 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bernadette Meijs-Korsten bereiken op: 0411-684598. Bernadette Meijs-Korsten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16075549. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bernadette Meijs-Korsten in Boxtel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image