Bertha Polderman-de Jonge

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bertha Polderman-de Jonge in Tholen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bertha Polderman-de Jonge? Op Salons.nl lees je alles over Bertha Polderman-de Jonge uit Tholen.

Adresgegevens:
Bertha Polderman-de Jonge
Koningin Julianastraat 8
4691GR Tholen

Eenmanszaak Bertha Polderman-de Jonge is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente THOLEN of elders in de provincie Zeeland? Bertha Polderman-de Jonge is opgericht in 20010213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bertha Polderman-de Jonge bereiken op: 0166-605340. Bertha Polderman-de Jonge in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22047589. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bertha Polderman-de Jonge in Tholen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image