Beter Haar Kapper Aan Huis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beter Haar Kapper Aan Huis in Pijnacker? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beter Haar Kapper Aan Huis? Op Salons.nl lees je alles over Beter Haar Kapper Aan Huis uit Pijnacker.

Adresgegevens:
Beter Haar Kapper Aan Huis
Troelstralaan 23
2641WG Pijnacker

Eenmanszaak Beter Haar Kapper Aan Huis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente PIJNACKER-NOOTDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? Beter Haar Kapper Aan Huis is opgericht in 20060116 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beter Haar Kapper Aan Huis bereiken op: 06-20374252. Beter Haar Kapper Aan Huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27284368. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beter Haar Kapper Aan Huis in Pijnacker.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image