Bettie Hasselaar Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bettie Hasselaar Pedicure in Eck en Wiel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bettie Hasselaar Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Bettie Hasselaar Pedicure uit Eck en Wiel.

Adresgegevens:
Bettie Hasselaar Pedicure
Blankertseweg 7B
4024HZ Eck en Wiel

Eenmanszaak Bettie Hasselaar Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BUREN of elders in de provincie Gelderland? Bettie Hasselaar Pedicure is opgericht in 20060410 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bettie Hasselaar Pedicure bereiken op: 06-21647371. Bettie Hasselaar Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 11065069. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bettie Hasselaar Pedicure in Eck en Wiel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image