Betuws Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Betuws Beautysalon in Ingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Betuws Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Betuws Beautysalon uit Ingen.

Adresgegevens:
Betuws Beautysalon
Gang 9
4031JH Ingen

Eenmanszaak Betuws Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BUREN of elders in de provincie Gelderland? Betuws Beautysalon is opgericht in 20110817 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Betuws Beautysalon bereiken op: 0344-604479. Betuws Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53353412. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Betuws Beautysalon in Ingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image