Betuwse Pedicureservice

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Betuwse Pedicureservice in Tiel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Betuwse Pedicureservice? Op Salons.nl lees je alles over Betuwse Pedicureservice uit Tiel.

Adresgegevens:
Betuwse Pedicureservice
Dodewaardlaan 6Ruimt
4006EA Tiel

Eenmanszaak Betuwse Pedicureservice is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TIEL of elders in de provincie Gelderland? Betuwse Pedicureservice is opgericht in 20050728 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Betuwse Pedicureservice bereiken op: 06-28927406. Betuwse Pedicureservice in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 11062569. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Betuwse Pedicureservice in Tiel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image