Beweegcentrum de Marne

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Beweegcentrum de Marne in Wehe-den Hoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beweegcentrum de Marne? Op Salons.nl lees je alles over Beweegcentrum de Marne uit Wehe-den Hoorn.

Adresgegevens:
Beweegcentrum de Marne
W.H. Timersmastraat 1
9964AZ Wehe-den Hoorn

Eenmanszaak Beweegcentrum de Marne is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Beweegcentrum de Marne is opgericht in 20030106 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beweegcentrum de Marne bereiken op: 0595-572007. Beweegcentrum de Marne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02079289. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beweegcentrum de Marne in Wehe-den Hoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image