Bewegings- en afslankstudio B in shape

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Bewegings- en afslankstudio B in shape in Leiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bewegings- en afslankstudio B in shape? Op Salons.nl lees je alles over Bewegings- en afslankstudio B in shape uit Leiden.

Adresgegevens:
Bewegings- en afslankstudio B in shape
Pluimgras 23
2318TL Leiden

Eenmanszaak Bewegings- en afslankstudio B in shape is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Bewegings- en afslankstudio B in shape is opgericht in 20060620 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bewegings- en afslankstudio B in shape bereiken op: 071-5233414. Bewegings- en afslankstudio B in shape in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28111129. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bewegings- en afslankstudio B in shape in Leiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image