Bia Beauty Design

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bia Beauty Design in Kaatsheuvel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bia Beauty Design? Op Salons.nl lees je alles over Bia Beauty Design uit Kaatsheuvel.

Adresgegevens:
Bia Beauty Design
Burg van der Heijdenlaan 18
5171JL Kaatsheuvel

Eenmanszaak Bia Beauty Design is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LOON OP ZAND of elders in de provincie Noord-Brabant? Bia Beauty Design is opgericht in 19941221 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bia Beauty Design bereiken op: 06-53995204. Bia Beauty Design in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27237534. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bia Beauty Design in Kaatsheuvel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image