Bianca Huidverzorgingssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bianca Huidverzorgingssalon in Neede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca Huidverzorgingssalon? Op Salons.nl lees je alles over Bianca Huidverzorgingssalon uit Neede.

Adresgegevens:
Bianca Huidverzorgingssalon
Nieuwstraat 22
7161DN Neede

Eenmanszaak Bianca Huidverzorgingssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERKELLAND of elders in de provincie Gelderland? Bianca Huidverzorgingssalon is opgericht in 19950801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca Huidverzorgingssalon bereiken op: 0545-294855. Bianca Huidverzorgingssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08066402. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca Huidverzorgingssalon in Neede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image