Bianca Sweet Hands & Feet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bianca Sweet Hands & Feet in Sassenheim? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca Sweet Hands & Feet? Op Salons.nl lees je alles over Bianca Sweet Hands & Feet uit Sassenheim.

Adresgegevens:
Bianca Sweet Hands & Feet
Brik 5
2171NJ Sassenheim

Eenmanszaak Bianca Sweet Hands & Feet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TEYLINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Bianca Sweet Hands & Feet is opgericht in 20010523 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca Sweet Hands & Feet bereiken op: 06-27378764. Bianca Sweet Hands & Feet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28090608. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca Sweet Hands & Feet in Sassenheim.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image