Bianca van der Velden-Ebbelaar

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bianca van der Velden-Ebbelaar in Aalsmeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca van der Velden-Ebbelaar? Op Salons.nl lees je alles over Bianca van der Velden-Ebbelaar uit Aalsmeer.

Adresgegevens:
Bianca van der Velden-Ebbelaar
Karperstraat 106
1432PB Aalsmeer

Eenmanszaak Bianca van der Velden-Ebbelaar is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AALSMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Bianca van der Velden-Ebbelaar is opgericht in 20070103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca van der Velden-Ebbelaar bereiken op: 0297-761349. Bianca van der Velden-Ebbelaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34263246. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca van der Velden-Ebbelaar in Aalsmeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image