Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist? Op Salons.nl lees je alles over Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist uit Haarlem.

Adresgegevens:
Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist
De Witstraat 36
2011DV Haarlem

Eenmanszaak Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist is opgericht in 20010104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist bereiken op: 023-5327473. Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34147362. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca Vlegels Haar en Kleurspecialist in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image