Bianca’s Beauty Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bianca’s Beauty Nails in Duiven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca’s Beauty Nails? Op Salons.nl lees je alles over Bianca’s Beauty Nails uit Duiven.

Adresgegevens:
Bianca’s Beauty Nails
Cannenburchallee 16
6921JV Duiven

Eenmanszaak Bianca’s Beauty Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? Bianca’s Beauty Nails is opgericht in 19981101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca’s Beauty Nails bereiken op: 06-20747573. Bianca’s Beauty Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09103112. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca’s Beauty Nails in Duiven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image