Bianca’s Haar aan Huis Service

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bianca’s Haar aan Huis Service in Geertruidenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca’s Haar aan Huis Service? Op Salons.nl lees je alles over Bianca’s Haar aan Huis Service uit Geertruidenberg.

Adresgegevens:
Bianca’s Haar aan Huis Service
Mr. Gerard Pijllstraat 11
4931RJ Geertruidenberg

Eenmanszaak Bianca’s Haar aan Huis Service is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GEERTRUIDENBERG of elders in de provincie Noord-Brabant? Bianca’s Haar aan Huis Service is opgericht in 20000101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca’s Haar aan Huis Service bereiken op: 0162-523223. Bianca’s Haar aan Huis Service in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18058046. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca’s Haar aan Huis Service in Geertruidenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image