Bianca’s Hand & Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bianca’s Hand & Voetverzorging in Denekamp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca’s Hand & Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Bianca’s Hand & Voetverzorging uit Denekamp.

Adresgegevens:
Bianca’s Hand & Voetverzorging
Bonkenbroekweg 6A
7591PA Denekamp

Eenmanszaak Bianca’s Hand & Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DINKELLAND of elders in de provincie Overijssel? Bianca’s Hand & Voetverzorging is opgericht in 20040617 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca’s Hand & Voetverzorging bereiken op: 06-20711839. Bianca’s Hand & Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08125811. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca’s Hand & Voetverzorging in Denekamp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image