Bianca’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bianca’s Schoonheidssalon in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bianca’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Bianca’s Schoonheidssalon uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Bianca’s Schoonheidssalon
Eikstraat 80
3434TH Nieuwegein

Eenmanszaak Bianca’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Bianca’s Schoonheidssalon is opgericht in 20040728 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bianca’s Schoonheidssalon bereiken op: 030-6018310. Bianca’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30197560. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bianca’s Schoonheidssalon in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image