Bij Monique- Schoonheidsspecialiste

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bij Monique- Schoonheidsspecialiste in Sassenheim? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bij Monique- Schoonheidsspecialiste? Op Salons.nl lees je alles over Bij Monique- Schoonheidsspecialiste uit Sassenheim.

Adresgegevens:
Bij Monique- Schoonheidsspecialiste
Vliegeniersweg 34
2171PB Sassenheim

Eenmanszaak Bij Monique- Schoonheidsspecialiste is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TEYLINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Bij Monique- Schoonheidsspecialiste is opgericht in 20070523 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bij Monique- Schoonheidsspecialiste bereiken op: 0252-212004. Bij Monique- Schoonheidsspecialiste in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28116087. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bij Monique- Schoonheidsspecialiste in Sassenheim.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image