Bio Wellness Praktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bio Wellness Praktijk in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bio Wellness Praktijk? Op Salons.nl lees je alles over Bio Wellness Praktijk uit Assen.

Adresgegevens:
Bio Wellness Praktijk
Vlasveld 39
9407GK Assen

Eenmanszaak Bio Wellness Praktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Bio Wellness Praktijk is opgericht in 20020517 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bio Wellness Praktijk bereiken op: 0592-406195. Bio Wellness Praktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04067340. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bio Wellness Praktijk in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image