Black en White Special ‘Kapsalon’

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Black en White Special ‘Kapsalon’ in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Black en White Special ‘Kapsalon’? Op Salons.nl lees je alles over Black en White Special ‘Kapsalon’ uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Black en White Special ‘Kapsalon’
Hatertseweg 775
6535ZS Nijmegen

Vennootschap onder firma (Vof.) Black en White Special ‘Kapsalon’ is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Black en White Special ‘Kapsalon’ is opgericht in 19951206 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Black en White Special ‘Kapsalon’ bereiken op: 024-3554456. Black en White Special ‘Kapsalon’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 10144511. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Black en White Special ‘Kapsalon’ in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image