Blesing Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Blesing Pedicure in Callantsoog? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Blesing Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Blesing Pedicure uit Callantsoog.

Adresgegevens:
Blesing Pedicure
Achterweg 17F
1759NJ Callantsoog

Eenmanszaak Blesing Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHAGEN of elders in de provincie Noord-Holland? Blesing Pedicure is opgericht in 19930301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Blesing Pedicure bereiken op: 06-55300720. Blesing Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 35023656. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Blesing Pedicure in Callantsoog.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image