BlueSun Zonnestudio’s B.V.

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

BlueSun Zonnestudio’s B.V. in Geldrop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over BlueSun Zonnestudio’s B.V.? Op Salons.nl lees je alles over BlueSun Zonnestudio’s B.V. uit Geldrop.

Adresgegevens:
BlueSun Zonnestudio’s B.V.
Stationsstraat 1A
5664AP Geldrop

Besloten Vennootschap (BV) BlueSun Zonnestudio’s B.V. is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente GELDROP-MIERLO of elders in de provincie Noord-Brabant? BlueSun Zonnestudio’s B.V. is opgericht in 20050909 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan BlueSun Zonnestudio’s B.V. bereiken op: 040-2857371. BlueSun Zonnestudio’s B.V. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17176549. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met BlueSun Zonnestudio’s B.V. in Geldrop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image