Bock’s Huis voor Schoonheid

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bock’s Huis voor Schoonheid in Roermond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bock’s Huis voor Schoonheid? Op Salons.nl lees je alles over Bock’s Huis voor Schoonheid uit Roermond.

Adresgegevens:
Bock’s Huis voor Schoonheid
Ernst Casimirstraat 9
6041CC Roermond

Eenmanszaak Bock’s Huis voor Schoonheid is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROERMOND of elders in de provincie Limburg? Bock’s Huis voor Schoonheid is opgericht in 19720101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bock’s Huis voor Schoonheid bereiken op: 0475-332168. Bock’s Huis voor Schoonheid in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 13015385. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bock’s Huis voor Schoonheid in Roermond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image