Body Beauty & Balance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body Beauty & Balance in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body Beauty & Balance? Op Salons.nl lees je alles over Body Beauty & Balance uit Haarlem.

Adresgegevens:
Body Beauty & Balance
Korte Annastraat 2
2011ZM Haarlem

Eenmanszaak Body Beauty & Balance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Body Beauty & Balance is opgericht in 19890517 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body Beauty & Balance bereiken op: 023-5422110. Body Beauty & Balance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34068617. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body Beauty & Balance in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image