Body & Beauty Centre Yvonne Koster

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body & Beauty Centre Yvonne Koster in Scharmer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body & Beauty Centre Yvonne Koster? Op Salons.nl lees je alles over Body & Beauty Centre Yvonne Koster uit Scharmer.

Adresgegevens:
Body & Beauty Centre Yvonne Koster
Borgweg 6
9616TJ Scharmer

Eenmanszaak Body & Beauty Centre Yvonne Koster is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDEN-GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Body & Beauty Centre Yvonne Koster is opgericht in 19900215 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body & Beauty Centre Yvonne Koster bereiken op: 050-4041438. Body & Beauty Centre Yvonne Koster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02046748. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body & Beauty Centre Yvonne Koster in Scharmer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image