Body & Beauty Dirksland

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body & Beauty Dirksland in Dirksland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body & Beauty Dirksland? Op Salons.nl lees je alles over Body & Beauty Dirksland uit Dirksland.

Adresgegevens:
Body & Beauty Dirksland
Esdoornhof 9
3247XH Dirksland

Eenmanszaak Body & Beauty Dirksland is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOEREE-OVERFLAKKEE of elders in de provincie Zuid-Holland? Body & Beauty Dirksland is opgericht in 20050830 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body & Beauty Dirksland bereiken op: 06-50823689. Body & Beauty Dirksland in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24382399. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body & Beauty Dirksland in Dirksland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image