Body & Beauty Rosa Bian

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body & Beauty Rosa Bian in Medemblik? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body & Beauty Rosa Bian? Op Salons.nl lees je alles over Body & Beauty Rosa Bian uit Medemblik.

Adresgegevens:
Body & Beauty Rosa Bian
Bangert 36
1671AL Medemblik

Eenmanszaak Body & Beauty Rosa Bian is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEDEMBLIK of elders in de provincie Noord-Holland? Body & Beauty Rosa Bian is opgericht in 20070320 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body & Beauty Rosa Bian bereiken op: 0227-541475. Body & Beauty Rosa Bian in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37131783. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body & Beauty Rosa Bian in Medemblik.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image