Body- & Beautysalon Vitana

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body- & Beautysalon Vitana in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body- & Beautysalon Vitana? Op Salons.nl lees je alles over Body- & Beautysalon Vitana uit Helmond.

Adresgegevens:
Body- & Beautysalon Vitana
Eikenwal 1
5706LJ Helmond

Eenmanszaak Body- & Beautysalon Vitana is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Body- & Beautysalon Vitana is opgericht in 20000615 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body- & Beautysalon Vitana bereiken op: 06-51808007. Body- & Beautysalon Vitana in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17125441. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body- & Beautysalon Vitana in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image