Body Care Carla Hossen-van Geldere

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body Care Carla Hossen-van Geldere in Hellevoetsluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body Care Carla Hossen-van Geldere? Op Salons.nl lees je alles over Body Care Carla Hossen-van Geldere uit Hellevoetsluis.

Adresgegevens:
Body Care Carla Hossen-van Geldere
Eekhoorn 15
3225RG Hellevoetsluis

Eenmanszaak Body Care Carla Hossen-van Geldere is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELLEVOETSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? Body Care Carla Hossen-van Geldere is opgericht in 20020101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body Care Carla Hossen-van Geldere bereiken op: 0181-324648. Body Care Carla Hossen-van Geldere in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24329333. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body Care Carla Hossen-van Geldere in Hellevoetsluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image