Body Care Dordrecht

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body Care Dordrecht in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body Care Dordrecht? Op Salons.nl lees je alles over Body Care Dordrecht uit Dordrecht.

Adresgegevens:
Body Care Dordrecht
Branco 27
3315WR Dordrecht

Eenmanszaak Body Care Dordrecht is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Body Care Dordrecht is opgericht in 20050103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body Care Dordrecht bereiken op: 06-41964914. Body Care Dordrecht in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24371466. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body Care Dordrecht in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image