Body Care Marije

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body Care Marije in Daarle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body Care Marije? Op Salons.nl lees je alles over Body Care Marije uit Daarle.

Adresgegevens:
Body Care Marije
Nieuwstadweg 1
7688PW Daarle

Eenmanszaak Body Care Marije is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELLENDOORN of elders in de provincie Overijssel? Body Care Marije is opgericht in 20021201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body Care Marije bereiken op: 0546-698414. Body Care Marije in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05071738. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body Care Marije in Daarle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image