Body Center Inja

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Body Center Inja in Doetinchem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body Center Inja? Op Salons.nl lees je alles over Body Center Inja uit Doetinchem.

Adresgegevens:
Body Center Inja
Voltastraat 56
7006RW Doetinchem

Vennootschap onder firma (Vof.) Body Center Inja is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente DOETINCHEM of elders in de provincie Gelderland? Body Center Inja is opgericht in 20020128 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Body Center Inja bereiken op: 0314-333577. Body Center Inja in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09126067. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body Center Inja in Doetinchem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image