Body & Face Monica Pruis

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body & Face Monica Pruis in Veenendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body & Face Monica Pruis? Op Salons.nl lees je alles over Body & Face Monica Pruis uit Veenendaal.

Adresgegevens:
Body & Face Monica Pruis
Eekwal 12
3904DL Veenendaal

Eenmanszaak Body & Face Monica Pruis is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VEENENDAAL of elders in de provincie Utrecht? Body & Face Monica Pruis is opgericht in 19950623 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body & Face Monica Pruis bereiken op: 0318-526639. Body & Face Monica Pruis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30127853. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body & Face Monica Pruis in Veenendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image