Body & Face Place

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body & Face Place in Leiderdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body & Face Place? Op Salons.nl lees je alles over Body & Face Place uit Leiderdorp.

Adresgegevens:
Body & Face Place
Santhorst 1
2352KB Leiderdorp

Eenmanszaak Body & Face Place is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDERDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? Body & Face Place is opgericht in 20030428 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body & Face Place bereiken op: 071-5420211. Body & Face Place in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28097582. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body & Face Place in Leiderdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image