Body Look Afslanksalon

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Body Look Afslanksalon in Losser? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body Look Afslanksalon? Op Salons.nl lees je alles over Body Look Afslanksalon uit Losser.

Adresgegevens:
Body Look Afslanksalon
Smitsbreeweg 6
7581HE Losser

Eenmanszaak Body Look Afslanksalon is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente LOSSER of elders in de provincie Overijssel? Body Look Afslanksalon is opgericht in 19931109 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Body Look Afslanksalon bereiken op: 053-5386116. Body Look Afslanksalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06071489. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body Look Afslanksalon in Losser.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image