Body & Mind Support De Kolibri

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Body & Mind Support De Kolibri in Obdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Body & Mind Support De Kolibri? Op Salons.nl lees je alles over Body & Mind Support De Kolibri uit Obdam.

Adresgegevens:
Body & Mind Support De Kolibri
Dorpsstraat 244C
1713HR Obdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Body & Mind Support De Kolibri is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KOGGENLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Body & Mind Support De Kolibri is opgericht in 20040225 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Body & Mind Support De Kolibri bereiken op: 0226-454373. Body & Mind Support De Kolibri in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37110961. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Body & Mind Support De Kolibri in Obdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image