Bodycenter Treasure Island

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bodycenter Treasure Island in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bodycenter Treasure Island? Op Salons.nl lees je alles over Bodycenter Treasure Island uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Bodycenter Treasure Island
Amerongenstraat 118
2546VZ ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Bodycenter Treasure Island is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Bodycenter Treasure Island is opgericht in 19850305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bodycenter Treasure Island bereiken op: 070-3211646. Bodycenter Treasure Island in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01051945. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bodycenter Treasure Island in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image