Bon Aventura Mobiele kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bon Aventura Mobiele kapster in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bon Aventura Mobiele kapster? Op Salons.nl lees je alles over Bon Aventura Mobiele kapster uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Bon Aventura Mobiele kapster
Lambert Rimastraat 106
1106ZT Amsterdam

Eenmanszaak Bon Aventura Mobiele kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Bon Aventura Mobiele kapster is opgericht in 20050905 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bon Aventura Mobiele kapster bereiken op: 020-7723217. Bon Aventura Mobiele kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34232581. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bon Aventura Mobiele kapster in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image