Bonaparte’s Goldborn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bonaparte’s Goldborn in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bonaparte’s Goldborn? Op Salons.nl lees je alles over Bonaparte’s Goldborn uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Bonaparte’s Goldborn
Brentanostraat 100
1102RZ Amsterdam

Eenmanszaak Bonaparte’s Goldborn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Bonaparte’s Goldborn is opgericht in 20041012 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bonaparte’s Goldborn bereiken op: 020-6751150. Bonaparte’s Goldborn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34214268. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bonaparte’s Goldborn in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image