Bonnail and Body

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bonnail and Body in Grevenbicht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bonnail and Body? Op Salons.nl lees je alles over Bonnail and Body uit Grevenbicht.

Adresgegevens:
Bonnail and Body
Nieuwstraat 8B
6127BB Grevenbicht

Eenmanszaak Bonnail and Body is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Bonnail and Body is opgericht in 20070104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bonnail and Body bereiken op: 046-4115324. Bonnail and Body in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14092629. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bonnail and Body in Grevenbicht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image