Bouwmeester-Planting

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bouwmeester-Planting in Hoofddorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bouwmeester-Planting? Op Salons.nl lees je alles over Bouwmeester-Planting uit Hoofddorp.

Adresgegevens:
Bouwmeester-Planting
Prins Hendriklaan 20
2132DR Hoofddorp

Eenmanszaak Bouwmeester-Planting is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Bouwmeester-Planting is opgericht in 19940701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bouwmeester-Planting bereiken op: 06-51452766. Bouwmeester-Planting in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34088010. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bouwmeester-Planting in Hoofddorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image