Brandenburgh Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Brandenburgh Pedicure in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brandenburgh Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Brandenburgh Pedicure uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Brandenburgh Pedicure
Berberisstraat 221
1032EM Amsterdam

Eenmanszaak Brandenburgh Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Brandenburgh Pedicure is opgericht in 20060825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brandenburgh Pedicure bereiken op: 020-6371619. Brandenburgh Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34254504. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brandenburgh Pedicure in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image