Brenda Cosmetics

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Brenda Cosmetics in Beetsterzwaag? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brenda Cosmetics? Op Salons.nl lees je alles over Brenda Cosmetics uit Beetsterzwaag.

Adresgegevens:
Brenda Cosmetics
Hoofdstraat 45B
9244CL Beetsterzwaag

Eenmanszaak Brenda Cosmetics is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OPSTERLAND of elders in de provincie Friesland? Brenda Cosmetics is opgericht in 20031027 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brenda Cosmetics bereiken op: 0512-380652. Brenda Cosmetics in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01101412. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brenda Cosmetics in Beetsterzwaag.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image